Kamion&Bus

Pod organizacijo revije Kamion & bus je med 21. in 22. aprilom 2017 potekala dinamična razstava gospodarskih vozil in opreme:
Power Drive 2017 na poligonu AMZS Centra varne vožnje, Vransko.


Uredništvo revije Kamion&Bus je v sodelovanju z GZS, OZS in časnikom Finance, uspešno organiziralo 3. strokovno konferenco
Tehnologije & Trendi 2016
, ki je potekala 19. oktobra v hotelu Points by Sheraton Ljubljana Mons. Tokratna konferenca je v bila osredotočena na voznika, kot ključni člen uspešnega poslovanja podjetij, iz dejavnosti cestnega prevoza.


KAMION&BAGER EXPO, Razstava gospodarskih vozil, gradbene mehanizacije in opreme V začetku meseca maja 2016 smo v ljubljanskem BTC Citju organizirali prvo Razstavo gospodarskih vozil, gradbene mehanizacije in opreme „KAMION&BAGER EXPO“. Na 14 tisoč kvadratnih metrih razstavne površine je svoje proizvode in storitve predstavilo 35 razstavljavec, s preko 120 razstavnimi eksponati.


Strokovna konferenca s predstavitvijo novih vozil in opreme


Revija Kamion&Bus je v začetku septembra, v hotelu Four Points by Sheraton Ljubljana Mons, prvič v Sloveniji, organizirala strokovno konferenco o tehnologijah in trendih z naslovom "Kaj po Euro 6?". Strokovni predavatelji so poskrbeli za zanimiv program, na zunanjem parkirišču pa so si udeleženci lahko ogledali tudi razstavo vozil in opreme.


Copyright Business Media