Nov Volvo servis v Divači
Nov Volvo servis v Divači
  24.09.2018  |  21:17
Čas branja: 1 min
Volvo Trucks je v zadnjih 12 mesecih v celoti obnovil ter z novim servisnim centrom v Divači še dodatno razširil svojo servisno mrežo pooblaščenih servisov.

Mreža servisov Volvo Trucks je bogatejša za nov servisni center v Divači, ki stoji v poslovni coni Risnik tik ob primorski avtocesti A1, glavni prometni povezavi med vzhodnim in zahodnim delom države ter v bližini razcepa Gabrk in avtoceste proti Sežani oziroma mejnemu prehodu Fernetiči.

Novi center je narejen po najvišjih strokovnih standardih in z mnogimi sodobnimi rešitvami. Pohvali se lahko s sodobno delavnico, ki je opremljena s številnimi specialnimi in diagnostičnimi orodji, tako da delo poteka čim hitreje, brez nepotrebnega zadrževanja tovornjaka v delavnici. Za tovornjake skrbijo izurjeni mehaniki, ki pri  vojem delu uporabljajo pravo orodje, ustrezne metode dela in seveda originalne nadomestne dele Volvo.

Servisna delavnica ima tri prehodna servisna mesta za servisiranje in popravila tovornih vozil, ki lahko v delavnico zapeljejo skupaj s priklopnikom. V sklopu centra je še veliko skladišče za nadomestne rezervne deleter recepcija s prostorom za voznike, kjer se lahko spočijejo in v miru počakajo, da je njihovo vozilo gotovo. Servisni center Volvo Trucks v Divači je odprt vsak delavnik med 7.00 in 17.00 uro, ob sobotah pa med 7.00 in 12.00 uro.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Prevzem Prvi serijski eCitaro

Nemško mesto Hamburg je prejelo prvi serijsko izdelani električni mestni avtobus Mercedes eCitaro.

K&B SI
Novice
Novice Nova vozila Policija prevzela 12 Jumperjev

Ministrstvo za notranje zadeve Republike Slovenije je na podlagi javnega razpisa za nabavo motornih vozil včeraj prevzelo 12 vozil...

K&B SI
Novice
Novice Tekmovanje Scania Driver Competitions

Scania organizira natečaj za voznike tovornjakov Scania Driver Competitions.

K&B SI
Novice
Novice Napoved Nikola prihaja v Evropo

Na podlagi velikega povpraševanja je ameriški Nikola Motor Company napovedal evropsko različico tovornjaka s pogonom na vodik - Nikola...

K&B SI
Novice
Novice Varnost Volvo Trucks nadaljuje s projektom »Ustavi. Poglej. Pojdi.«

Volvo Trucks nadaljuje projekt »Ustavi. Poglej. Pojdi.«, ki je namenjen izobraževanju otrok drugih razredov osnovnih šol. Tokrat so se...

K&B SI
Novice
Novice Elektrika Prvi električni dvonadstropni cabrio bus

Londonsko podjetje RATP je v svojo floto dodalo prvi električni dvonadstropni cabrio avtobus.

K&B SI
Novice
Novice Otvoritev Prvi Ford Trucks center v Sloveniji

V četrtek, 25.10.2018, je bila svečana otvoritev prodajno-servisnega centra Ford Trucks na Celovški cesti 492 v Ljubljani.

K&B SI
Novice
Novice Plin Iveco Crossway NP

Iveco je na sejmu Autocar Expo v Lyonu predstavil novo različico linijskega avtobusa Crossway s pogonom na stisnjen zemeljski plin CNG.