Nov Volvo servis v Divači
Nov Volvo servis v Divači
  24.09.2018  |  21:17
Čas branja: 1 min
Volvo Trucks je v zadnjih 12 mesecih v celoti obnovil ter z novim servisnim centrom v Divači še dodatno razširil svojo servisno mrežo pooblaščenih servisov.

Mreža servisov Volvo Trucks je bogatejša za nov servisni center v Divači, ki stoji v poslovni coni Risnik tik ob primorski avtocesti A1, glavni prometni povezavi med vzhodnim in zahodnim delom države ter v bližini razcepa Gabrk in avtoceste proti Sežani oziroma mejnemu prehodu Fernetiči.

Novi center je narejen po najvišjih strokovnih standardih in z mnogimi sodobnimi rešitvami. Pohvali se lahko s sodobno delavnico, ki je opremljena s številnimi specialnimi in diagnostičnimi orodji, tako da delo poteka čim hitreje, brez nepotrebnega zadrževanja tovornjaka v delavnici. Za tovornjake skrbijo izurjeni mehaniki, ki pri  vojem delu uporabljajo pravo orodje, ustrezne metode dela in seveda originalne nadomestne dele Volvo.

Servisna delavnica ima tri prehodna servisna mesta za servisiranje in popravila tovornih vozil, ki lahko v delavnico zapeljejo skupaj s priklopnikom. V sklopu centra je še veliko skladišče za nadomestne rezervne deleter recepcija s prostorom za voznike, kjer se lahko spočijejo in v miru počakajo, da je njihovo vozilo gotovo. Servisni center Volvo Trucks v Divači je odprt vsak delavnik med 7.00 in 17.00 uro, ob sobotah pa med 7.00 in 12.00 uro.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Tehnologija Volvo I-Save paket

Volvo Trucks je s ciljem zmanjševanja porabe goriva predstavil nov paket imenovan I-Save, ki naj bi pri modelih FH prispeval k do 7 %...

K&B SI
Novice
Novice Avtodom Neoplan kot luksuzni avtodom

MAN-ov Bus Modification Center je iz turističnega avtobusa Neoplan Tourliner naredil luksuzni avtodom.

K&B SI
Novice
Novice Statistika Traton z veliko rastjo

Skupina Traton, ki združuje znamke MAN, Scania in Volkswagen Caminhões e Ônibus, je v preteklem letu beležila veliko rast prodaje.

K&B SI
Novice
Novice Prevzem 20 Scanij za Špedicijo Goja

Špedicija Goja je v januarju 2019 od Scanie Slovenija d.o.o. prevzela 20 novih tovornjakov modela R450.

K&B SI
Novice
Novice Oldtimer Najstarejši je A1600 iz leta 1968

DAF je lani, ob praznovanju 90. obletnice znamke, sprožil akcijo iskanja najstarejšega tovornjaka, ki je še vedno v uporabi.

K&B SI
Novice
Novice Scania 14.000 km čez Južno Ameriko

V sklopu predstavitve nove generacije tovornjakov v Južni Ameriki je Scania z dvema tovornjakoma S500 prevozila 14.000 kilometrov od...

K&B SI
Novice
Novice Bauma Motor D15 namesto D20

MAN bo na salonu BAUMA predstavil 11 vozil, poudarek pa je na novi generaciji motorjev, povečani učinkovitosti in nosilnosti.

K&B SI
Novice
Novice Elektrika CF Electric za Manders Transport

Potem ko je bil decembra predan v uporabo DAF CF Electric nizozemski trgovski verigi Jumbo, je v teh dneh enega prevzelo tudi transportno...