Prvi Ford Trucks center v Sloveniji
Prvi Ford Trucks center v Sloveniji
  29.10.2018  |  11:56
Čas branja: 1 min
V četrtek, 25.10.2018, je bila svečana otvoritev prodajno-servisnega centra Ford Trucks na Celovški cesti 492 v Ljubljani.

Na istem naslovu se nahaja tudi pisarna uvoznika KAM i BUS Importer d.o.o. za prodajo novih in rabljenih Ford Trucks vozil, rezervnih delov in opreme. Objekt je prilagojen strogim zahtevam vzdrževanja vseh znamk tovornih vozil, avtobusov in priklopnikov, opremljen je s specializiranimi orodji in sodobno diagnostiko, kot tudi s servisnim vozilom, ki glede na potrebe opravlja terenske intervencije. Slovesnost je odprl g. Lari Host, regionalni direktor prodaje Ford Trucks vozil v Sloveniji, Hrvaški in Bosni in Hercegovini.

Regionalni manager Baris Akyalcin je vodil podrobno predstavitev novega vlačilca F-MAX in predstavil njegove prednosti, inovacije in razloge, zakaj je postal prejemnik nagrade Mednarodno tovorno vozilo 2019. Na slovesni otvoritvi so bila podeljena tudi priznanja prvim kupcem Ford vozil v Sloveniji, g. Borutu Piculinu iz podjetja Adrialog, avtoprevozniku g. Dušanu Beržanu, naknadno se bo priznanje izročilo tudi g. Vovšek Dušanu iz W.D.Tehnika.

Center so slavnostno odprli s tradicionalnim rezanjem vrvice, ki so se ga na odru udeležili tudi gospod Serhan Turfan, podpredsednik Ford Trucks in gospod Emrah Duman, manager za mednarodna tržišča.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Elektrika CF Electric za Manders Transport

Potem ko je bil decembra predan v uporabo DAF CF Electric nizozemski trgovski verigi Jumbo, je v teh dneh enega prevzelo tudi transportno...

K&B SI
Novice
Novice Parkirišča 1.100 novih parkirišč v Avstriji

Medtem ko se vsa Evropa sooča s pomankanjem parkirnih mest za tovorna vozila, iz Avstrije prihaja vzpodbudna vest – v letih 2019 in 2020...

K&B SI
Novice
Novice Izredni prevozi Petosna Scania S730

Nizozemsko podjetje Te Kloeze-Bruyl je v svoj vozni park tovornjakov za izredne prevoze vključilo Scanio S730 v konfiguraciji 10×4*6.

K&B SI
Novice
Novice Predstavitev Slovenska premiera Actrosa

V Ljubljani je potekala premiera prenovljenega Mercedesovega Actrosa, ki bo na slovenske ceste sicer zapeljal v mesecu juniju.

K&B SI
Novice
Novice Migranti Še en zid v Calaisu

Potem, ko je bil zgrajen zid med avtocesto in nekdanjim migrantskim taboriščem imenovanim 'džungla', se sedaj gradi še zid okoli...

K&B SI
Novice
Novice Zakonodaja Kazen za izklop zavorne asistence

Nemško ministrstvo za promet napoveduje spremembo zakonodaje, ki bo omogočala kaznovanje voznikov, ki izklopijo zavorno asistenco.

K&B SI
Novice
Novice Hödlmayr z visoko kakovostjo kleparstva in lakiranja

Tehniki podjetja Hödlmayr International zagotavljajo visoke standarde kakovosti v lastnih avtomobilskih logističnih centrih po vsej...

K&B SI
Novice
Novice Lepotice se vozijo s Setro

30 tekmovalk na izboru za Miss Francije 2019 se je prevažalo z luksuzno opremljeno Sestro S 516 HDH.