Prvi Ford Trucks center v Sloveniji
Prvi Ford Trucks center v Sloveniji
  29.10.2018  |  11:56
Čas branja: 1 min
V četrtek, 25.10.2018, je bila svečana otvoritev prodajno-servisnega centra Ford Trucks na Celovški cesti 492 v Ljubljani.

Na istem naslovu se nahaja tudi pisarna uvoznika KAM i BUS Importer d.o.o. za prodajo novih in rabljenih Ford Trucks vozil, rezervnih delov in opreme. Objekt je prilagojen strogim zahtevam vzdrževanja vseh znamk tovornih vozil, avtobusov in priklopnikov, opremljen je s specializiranimi orodji in sodobno diagnostiko, kot tudi s servisnim vozilom, ki glede na potrebe opravlja terenske intervencije. Slovesnost je odprl g. Lari Host, regionalni direktor prodaje Ford Trucks vozil v Sloveniji, Hrvaški in Bosni in Hercegovini.

Regionalni manager Baris Akyalcin je vodil podrobno predstavitev novega vlačilca F-MAX in predstavil njegove prednosti, inovacije in razloge, zakaj je postal prejemnik nagrade Mednarodno tovorno vozilo 2019. Na slovesni otvoritvi so bila podeljena tudi priznanja prvim kupcem Ford vozil v Sloveniji, g. Borutu Piculinu iz podjetja Adrialog, avtoprevozniku g. Dušanu Beržanu, naknadno se bo priznanje izročilo tudi g. Vovšek Dušanu iz W.D.Tehnika.

Center so slavnostno odprli s tradicionalnim rezanjem vrvice, ki so se ga na odru udeležili tudi gospod Serhan Turfan, podpredsednik Ford Trucks in gospod Emrah Duman, manager za mednarodna tržišča.

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Tehnologija Volvo I-Save paket

Volvo Trucks je s ciljem zmanjševanja porabe goriva predstavil nov paket imenovan I-Save, ki naj bi pri modelih FH prispeval k do 7 %...

K&B SI
Novice
Novice Avtodom Neoplan kot luksuzni avtodom

MAN-ov Bus Modification Center je iz turističnega avtobusa Neoplan Tourliner naredil luksuzni avtodom.

K&B SI
Novice
Novice Statistika Traton z veliko rastjo

Skupina Traton, ki združuje znamke MAN, Scania in Volkswagen Caminhões e Ônibus, je v preteklem letu beležila veliko rast prodaje.

K&B SI
Novice
Novice Prevzem 20 Scanij za Špedicijo Goja

Špedicija Goja je v januarju 2019 od Scanie Slovenija d.o.o. prevzela 20 novih tovornjakov modela R450.

K&B SI
Novice
Novice Oldtimer Najstarejši je A1600 iz leta 1968

DAF je lani, ob praznovanju 90. obletnice znamke, sprožil akcijo iskanja najstarejšega tovornjaka, ki je še vedno v uporabi.

K&B SI
Novice
Novice Scania 14.000 km čez Južno Ameriko

V sklopu predstavitve nove generacije tovornjakov v Južni Ameriki je Scania z dvema tovornjakoma S500 prevozila 14.000 kilometrov od...

K&B SI
Novice
Novice Bauma Motor D15 namesto D20

MAN bo na salonu BAUMA predstavil 11 vozil, poudarek pa je na novi generaciji motorjev, povečani učinkovitosti in nosilnosti.

K&B SI
Novice
Novice Elektrika CF Electric za Manders Transport

Potem ko je bil decembra predan v uporabo DAF CF Electric nizozemski trgovski verigi Jumbo, je v teh dneh enega prevzelo tudi transportno...