Iveco X-Way Bodybuilders' convention
Iveco X-Way Bodybuilders' convention
  22.11.2018  |  00:41
Čas branja: 1 min
Iveco in podjetje Benussi, pooblaščeni prodajalec in serviser za znamko Iveco v Sloveniji in na Hrvaškem, sta v Ljubljani gostila regijsko predstavitev modela X-Way.

Gostje na podrobni predstavitvi, ki se je imenovala "X-WAY Bodybuilders' convention" so bili izdelovalci nadgradenj iz regije srednje in vzhodne Evrope. Na dvodnevnem dogodku, ki se je odvijal v prostorih podjetja Benussi na Rudniku v Ljubljani, so gostje podrobno spoznali najnovejši model v Ivecovi ponudbi, ki predstavlja novo - vmesno ponudbo med modeloma Stralis ter Trakker.

X-Way je zato idealen za lažje naloge na gradbiščih ter za komunalna in cestna podjetja, saj združuje najboljše iz obeh omenjenih modelov - visoko nosilnost, sodobno tehnologijo in udobje ter robustno in vzdržljivo zasnovo. Prikazana so bila tudi štiri vozila z različnimi nadgradnjami in nameni uporabe - mešalnik betona, gozdarski tovornjak z dvigalom, prekucnik s priklopom za snežni plug ter tovornjak za prevoz kotalnih zabojnikov.

 

 

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Tehnologija Volvo I-Save paket

Volvo Trucks je s ciljem zmanjševanja porabe goriva predstavil nov paket imenovan I-Save, ki naj bi pri modelih FH prispeval k do 7 %...

K&B SI
Novice
Novice Avtodom Neoplan kot luksuzni avtodom

MAN-ov Bus Modification Center je iz turističnega avtobusa Neoplan Tourliner naredil luksuzni avtodom.

K&B SI
Novice
Novice Statistika Traton z veliko rastjo

Skupina Traton, ki združuje znamke MAN, Scania in Volkswagen Caminhões e Ônibus, je v preteklem letu beležila veliko rast prodaje.

K&B SI
Novice
Novice Prevzem 20 Scanij za Špedicijo Goja

Špedicija Goja je v januarju 2019 od Scanie Slovenija d.o.o. prevzela 20 novih tovornjakov modela R450.

K&B SI
Novice
Novice Oldtimer Najstarejši je A1600 iz leta 1968

DAF je lani, ob praznovanju 90. obletnice znamke, sprožil akcijo iskanja najstarejšega tovornjaka, ki je še vedno v uporabi.

K&B SI
Novice
Novice Scania 14.000 km čez Južno Ameriko

V sklopu predstavitve nove generacije tovornjakov v Južni Ameriki je Scania z dvema tovornjakoma S500 prevozila 14.000 kilometrov od...

K&B SI
Novice
Novice Bauma Motor D15 namesto D20

MAN bo na salonu BAUMA predstavil 11 vozil, poudarek pa je na novi generaciji motorjev, povečani učinkovitosti in nosilnosti.

K&B SI
Novice
Novice Elektrika CF Electric za Manders Transport

Potem ko je bil decembra predan v uporabo DAF CF Electric nizozemski trgovski verigi Jumbo, je v teh dneh enega prevzelo tudi transportno...