MAN TGX kot Hella Show Truck
MAN TGX kot Hella Show Truck
  18.01.2019  |  00:26
Čas branja: 1 min
Svetovno priznani proizvajalec svetil in svetlobne tehnike Hella je pripravil show truck s katerim bo v letošnjem letu obiskoval sejme, srečanja in podobne promocijske dogodke.

Za osnovo so vzeli MAN-ov vlačilec TGX z XLX kabino v živo rumeni barvi, katerega so nato opremili z izdelki iz njihovega prodajnega programa, ki so specialno razvita za gospodarska vozila. Najopaznejša so vsekakor LED svetila iz serije Shapeline, ki so jih namestili na zadnji del tovornjaka. Gre za modularno serijo, ki omogoča sestavljanje različnih oblik in tako oblikovanje individualnega izgleda.

Na zadnji steni kabine so nameščene delovne LED luči "Flatbeam 1000 LED" , ki omogočajo osvetlitev okolice tovornjaka predvsem za potrebe priklopa ali odklopa polpriklopnika. Na sprednjem delu tovornjaka sta dva sklopa dodatnih LED žarometov s pozicijskimi lučmi in dolgim snopom, LED rotacijske luči, dodanih pa je še nekaj predvsem dekorativnih luči in zračne hupe. Polepitev tovornjaka je kombinirana z oznakami posameznih modelov vgrajenih luči.

 

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Elektrika CF Electric za Manders Transport

Potem ko je bil decembra predan v uporabo DAF CF Electric nizozemski trgovski verigi Jumbo, je v teh dneh enega prevzelo tudi transportno...

K&B SI
Novice
Novice Parkirišča 1.100 novih parkirišč v Avstriji

Medtem ko se vsa Evropa sooča s pomankanjem parkirnih mest za tovorna vozila, iz Avstrije prihaja vzpodbudna vest – v letih 2019 in 2020...

K&B SI
Novice
Novice Izredni prevozi Petosna Scania S730

Nizozemsko podjetje Te Kloeze-Bruyl je v svoj vozni park tovornjakov za izredne prevoze vključilo Scanio S730 v konfiguraciji 10×4*6.

K&B SI
Novice
Novice Predstavitev Slovenska premiera Actrosa

V Ljubljani je potekala premiera prenovljenega Mercedesovega Actrosa, ki bo na slovenske ceste sicer zapeljal v mesecu juniju.

K&B SI
Novice
Novice Migranti Še en zid v Calaisu

Potem, ko je bil zgrajen zid med avtocesto in nekdanjim migrantskim taboriščem imenovanim 'džungla', se sedaj gradi še zid okoli...

K&B SI
Novice
Novice Zakonodaja Kazen za izklop zavorne asistence

Nemško ministrstvo za promet napoveduje spremembo zakonodaje, ki bo omogočala kaznovanje voznikov, ki izklopijo zavorno asistenco.

K&B SI
Novice
Novice Hödlmayr z visoko kakovostjo kleparstva in lakiranja

Tehniki podjetja Hödlmayr International zagotavljajo visoke standarde kakovosti v lastnih avtomobilskih logističnih centrih po vsej...

K&B SI
Novice
Novice Lepotice se vozijo s Setro

30 tekmovalk na izboru za Miss Francije 2019 se je prevažalo z luksuzno opremljeno Sestro S 516 HDH.