Hödlmayr z visoko kakovostjo kleparstva in lakiranja
Hödlmayr z visoko kakovostjo kleparstva in lakiranja
  28.01.2019  |  11:35
Čas branja: 2 min
Tehniki podjetja Hödlmayr International zagotavljajo visoke standarde kakovosti v lastnih avtomobilskih logističnih centrih po vsej Evropi.

Ponujajo strokovno znanje, ki presega osnovne dejavnosti "logistike vozil" in kateremu zaupajo tako poslovne stranke kot tudi zavarovanci. Tako je lani več tisoč strank znanih slovenskih zavarovalnic v delavnicah Hoedlmayr logistika d.o.o. popravilo škodo na pločevini.

"Imamo dolgoletne pogodbe z najpomembnejšimi ponudniki zavarovanj in smo eden največjih ponudnikov na slovenskem trgu," pravi direktorica Agata Kržič in dodaja: "S svojim portfeljem našim končnim kupcem nudimo paket brezskrbnosti, saj prevzamemo vse naloge - od izvedenskega mnenja do komuniciranja z zavarovalnico."

Med naloge kleparjev in lakirnice poleg saniranja površinskih poškodb vseh vrst sodijo tudi popravila deformiranih pločevinastih delov, barvanje plastičnih delov in industrijsko barvanje. Vrhunski računalniško podprt sistem za mešanje barv, pravilno mešanje barv z računalniško podprto lestvico barv, stalno sodelovanje s proizvajalci barv in redno usposabljanje zaposlenih na kraju samem zagotavljajo optimalne rezultate premazov.

Sedem sodelavcev, zaposlenih v kleparstvu in lakirnici, je specializiranih tudi za nastavitve in prilagoditve pločevinastih delov, kot so vrata, pokrovi ali pokrov motorja. Vsako leto se prenovi približno 2.500 vozil.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Hibrid Scania plug-in hibrid

Scanijina priključno-hibridna različica se uporablja za nočne dostave v McDonalds v Stockholmu, česar s klasično različico ne bi...

K&B SI
Novice
Novice Električni dostavnik Renault EZ-FLEX

Renault EZ-FLEX je kompakten in okreten dostavnik, ki zasnovan za tekoče premikanje po mestu.

K&B SI
Novice
Novice Varnost Pametni telovnik za večjo varnost

V sodelovanju s švedskima start-up podjetjema Light Flex in Imagimob je Scania razvila telovnik, ki poleg lepega videza skrbi še za...

K&B SI
Novice
Novice Iveco Stralisi za Alfa Romeo Racing

Iveco je uradni partner Formula 1 ekipe Alfa Romeo, prejšnji teden pa jim je za logistične potrebe nove sezone dostavil dvanajst...

K&B SI
Novice
Novice Tehnologija Volvo I-Save paket

Volvo Trucks je s ciljem zmanjševanja porabe goriva predstavil nov paket imenovan I-Save, ki naj bi pri modelih FH prispeval k do 7 %...

K&B SI
Novice
Novice Avtodom Neoplan kot luksuzni avtodom

MAN-ov Bus Modification Center je iz turističnega avtobusa Neoplan Tourliner naredil luksuzni avtodom.

K&B SI
Novice
Novice Statistika Traton z veliko rastjo

Skupina Traton, ki združuje znamke MAN, Scania in Volkswagen Caminhões e Ônibus, je v preteklem letu beležila veliko rast prodaje.

K&B SI
Novice
Novice Prevzem 20 Scanij za Špedicijo Goja

Špedicija Goja je v januarju 2019 od Scanie Slovenija d.o.o. prevzela 20 novih tovornjakov modela R450.