Hödlmayr z visoko kakovostjo kleparstva in lakiranja
Hödlmayr z visoko kakovostjo kleparstva in lakiranja
  28.01.2019  |  11:35
Čas branja: 1 min
Tehniki podjetja Hödlmayr International zagotavljajo visoke standarde kakovosti v lastnih avtomobilskih logističnih centrih po vsej Evropi.

Ponujajo strokovno znanje, ki presega osnovne dejavnosti "logistike vozil" in kateremu zaupajo tako poslovne stranke kot tudi zavarovanci. Tako je lani več tisoč strank znanih slovenskih zavarovalnic v delavnicah Hoedlmayr logistika d.o.o. popravilo škodo na pločevini.

"Imamo dolgoletne pogodbe z najpomembnejšimi ponudniki zavarovanj in smo eden največjih ponudnikov na slovenskem trgu," pravi direktorica Agata Kržič in dodaja: "S svojim portfeljem našim končnim kupcem nudimo paket brezskrbnosti, saj prevzamemo vse naloge - od izvedenskega mnenja do komuniciranja z zavarovalnico."

Med naloge kleparjev in lakirnice poleg saniranja površinskih poškodb vseh vrst sodijo tudi popravila deformiranih pločevinastih delov, barvanje plastičnih delov in industrijsko barvanje. Vrhunski računalniško podprt sistem za mešanje barv, pravilno mešanje barv z računalniško podprto lestvico barv, stalno sodelovanje s proizvajalci barv in redno usposabljanje zaposlenih na kraju samem zagotavljajo optimalne rezultate premazov.

Sedem sodelavcev, zaposlenih v kleparstvu in lakirnici, je specializiranih tudi za nastavitve in prilagoditve pločevinastih delov, kot so vrata, pokrovi ali pokrov motorja. Vsako leto se prenovi približno 2.500 vozil.

 

Napišite svoj komentar

Da boste lahko napisali komentar, se morate prijaviti.
Preberite več
K&B SI
Novice
Novice Elektrika CF Electric za Manders Transport

Potem ko je bil decembra predan v uporabo DAF CF Electric nizozemski trgovski verigi Jumbo, je v teh dneh enega prevzelo tudi transportno...

K&B SI
Novice
Novice Parkirišča 1.100 novih parkirišč v Avstriji

Medtem ko se vsa Evropa sooča s pomankanjem parkirnih mest za tovorna vozila, iz Avstrije prihaja vzpodbudna vest – v letih 2019 in 2020...

K&B SI
Novice
Novice Izredni prevozi Petosna Scania S730

Nizozemsko podjetje Te Kloeze-Bruyl je v svoj vozni park tovornjakov za izredne prevoze vključilo Scanio S730 v konfiguraciji 10×4*6.

K&B SI
Novice
Novice Predstavitev Slovenska premiera Actrosa

V Ljubljani je potekala premiera prenovljenega Mercedesovega Actrosa, ki bo na slovenske ceste sicer zapeljal v mesecu juniju.

K&B SI
Novice
Novice Migranti Še en zid v Calaisu

Potem, ko je bil zgrajen zid med avtocesto in nekdanjim migrantskim taboriščem imenovanim 'džungla', se sedaj gradi še zid okoli...

K&B SI
Novice
Novice Zakonodaja Kazen za izklop zavorne asistence

Nemško ministrstvo za promet napoveduje spremembo zakonodaje, ki bo omogočala kaznovanje voznikov, ki izklopijo zavorno asistenco.

K&B SI
Novice
Novice Lepotice se vozijo s Setro

30 tekmovalk na izboru za Miss Francije 2019 se je prevažalo z luksuzno opremljeno Sestro S 516 HDH.

K&B SI
Novice
Novice Veliko naročilo 540 XF-ov za Hegelmann

DAF nadaljuje s serijo prodaje velikih flot - nemško prevozniško podjetje Hegelmann Transporte Group je naročilo 540 vlačilcev XF, ki...